Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Anita Sarawak

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






12 June 2008

Anita Sarawak


serius gambar atas ni aku tengok mcm pelacur jeee



--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

20 comments:

Anonymous said...

sesuka ko je ckp org mcm pelacur...tu dah kira memfitnah dah tu..gmbr tu mmg seksi tapi ni gmbr lama dia masa kat oversea dulu..aku respek kat dia sbb dia pandai sesuaikan pakaian dia dgn sensitiviti rakyat malaysia ni..

at least sepjg dia kat m'sia skrg aku tak pernah nampak dia pakai dedah2 camni...

artis lain lagi ramai pakai baju tak pk sensitiviti org..dok kat m'sia tapi pakaian berangan mcm dok kat hollywood..

Anonymous said...

byk r ko xd dedah2 time kt mesia.. ni mst xtgk astro.. dlm kwek mambo anita, pkaian yg tunjuk bahu bpe byk episod..tlg r.. umur baya parents ak, tp xsdar2 lg.. muka 2 kalah nenek lampir dh ak tgk, very d plastik ok... klo umur 40 still tgang2 jgn ckp r petua mkn pucuk kayu bagai, berkat amik air smyg la, bg alasan 2 jgn igt org xskolah la.. ermmm sje bg nsihat, bkn kutuk, sbb ni realiti

Nsem Man said...

aku sokong pendapat di atas ^^

Anonymous said...

dibumi malaysia ke..di oversea ke

ALLAH melihat dimana jua kita berada..

Anonymous said...

lagu die da la tah pape..
PUTAR BELIT MCM UUUULARRRR////SSSsssSSSS!!

die la kot ular nye..

huahuahuahua...........

Anonymous said...

betul la dia tu seksi tapi jangan la cakap macam pelacur..tak pasal pasal berdosa..

Nsem Man said...

saya setuju pendapat di atas ^^

Anonymous said...

she is fucking ugly. she wants to be white so badly. Look at her, she bleached her hair, bleached her skin, she tries to emulate 'white women'.


but end up looking like a self hating freak!!

Anonymous said...

plastik!

noneoftheabove said...

dia slalu ckp dia x lupa asal usul.. tp kalu dia ckp x lupa agama... bleh pakai ker...??

Anonymous said...

maksud aku kat atas sekali tu...at least kat m'sia ni xdelah dia pakai sampai nak t'sembul dada tu b'banding dulu..

aku tengok astrolah..aku tak kata ko xsekolah pun..kat rancangan tu pada aku pakaian dia ok je cuma ketat ikut bdn...dan dr 13 episod tu boleh dikiralah baper kali je nampak bahunye pun...

dia ada duit,hobi dia suka tegangkan muka kita nak wat camner..bknnya dia mintak duit kita pun...muka dia buruk ke hodoh ke itu ciptaan Tuhan..dia yg dah ubah..tu biar dia yg dpt balasan nanti dikemudian hari..tapi jgn sampai ckp org tu mcm pelacur sesedap mulut...kita punya amalan pun tak seberapa utk ckp org mcm tu..

Anonymous said...

fuiyoo..backup besar anita sarawak siot..

Anonymous said...

tp dedah gak kan?
dah tua dia tuuu....
haih!

Anonymous said...

so scary..hishh tk sedar2 lg granny anita nih..mati tu bila2 masa je la..

Anonymous said...

nenek tua yang xsedar diri....

baek dok umah jage cucu cicit...
(ade ke????)

huhh...!!

Anonymous said...

komen aku semalam mana pi? ooo.. padam ye, konon nk open minded, tapi kena tegur sikit, terus padam.. apada punye webmaster..

Anonymous said...

semua penakot nak tunjuk identiti sndiri...

macam aku........
hahaha...!!!

arab samseng said...

nk kutuk dia ni pn x berbaloi..
sbb dah xde ape dah yg boleh kite jeles kan..
ape yg dia ni ade?
rugi jer kutukk
..
jom blah..
kutuk yg lain la..

tumpanglalu said...

xpasal2 suma yang kutuk dia kt cni dpt dosa, bila nak mintak ampun kt tuan pny bdn ni? kalau mintak dia dpt hidayah dari Allah kn lagi baik?

Anonymous said...

can someone shoot this old bitch white mat salleh celup perasan nak jadi nie>? what a fuycking travesty,