Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Poster Percuma

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






12 June 2008

Poster Percuma


harus ke tunjuk bahu sebelah untuk promo hari raya..adoiii

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

9 comments:

Anonymous said...

aloo alan...apa tunjuk gmbr lama yg org dah dok insaf ni?bosanlah...

bagi gmbr barulah..ni dok jaja cter lama2...ni kan cover album dia..dak editor dok letak gmbr dia masa bln raya nak wat camana..

ngarutlah ko ni...dah takde idea ker?dok search internet tengok gmbr2 lama pastu kot agak2 ada gmbr seksi ko masukkan dlm blog ko...takde idea lain ke?

aku dari dulu suka masuk blog ko dgn kwn2 tapi skrg dah naik bosan tengok ko dok tunjuk gmbr zaman paleolitik cter pasal perangai org dulu2...

Anonymous said...

assalamualaikum,

alahai mangkuk, kenapa lah ko nak menambahkan dosa ko lagie ar, tu gamba lama dah usang dah bodoh uih bengang giler aku ngan ko, nasib baik aku tak kenal ko, kalau kenal memang mampus ko kena belasah ngan aku, cam sial je, orang tu dah ok dah insaf dah baik ko plak tetiba nak bising pasal gamba lama, sial betul aku memang bengang giler ngan ko yg cam babi nie ko nie memang tunggek lah

Anonymous said...

siap ade BCG ny parut lg nmpk.hahahahakk

Anonymous said...

kurus keding

Anonymous said...

keding.
hahaha

Anonymous said...

Klau x puas hati x yah la bace blog ni wahai korang yang siot...
korang kutuk2 pastu layan gak blog nie...menda ar..aku respek siot tkang buat blog sbab die pandai carik info...wa caya samalu..

Anonymous said...

pandai memang pandai cari info, tapi pandai jugak cari dosa. Bagi tuan punya blogger, mungkin niat tuan adalah untuk memberi keinsafan bagi pengunjung yang datang, tapi kena ingat, janganlah sampai bukak aib orang lain, lebih-lebih lagi jika orang tu dah lama insaf...

Sekarang mungkin seronok cerita bende2 ni, tapi kena ingat, kita semua kang mati gak, dan boleh mati bila-bila. So agaknya, dalam kubur nanti nak jawab camne dgn malaikat? Tu belum berdepan dgn Allah.

Sekadar ingat-mengingati. Mudah-mudahan nanti bila Allah tanya aku di Padang Mahsyar nanti, at least aku boleh cakap aku dah beri peringatan setakat mana yang mampu.

Wallahualam.

arab samseng said...

thanks kepada mereka yg suka nasihat menasihati..

aku telah dapati drp responden suma adalah amat mmbnci si alalan ni..

aku igt alalan ni dia ada sakit jiwa la..perasaan jeles dia telalu tinggi.
tgk drp penulisannya aku mengagak yg dia ni dah gile..
akibat dia sumpah oleh sekalian makhluk..

kot yer pn nk kutuk alalan oii.
biar la bertempat..sian doh rohana jalil ni..skrg dia dah jd umie yg baik dol..

klu ko berani la alalan..
ko dedah la gmbr wardina x pakai tudung!!
ko nk tgk kepala ko kena sniper dari jarak dekat..
kekeke..

jgn marah yer alalan.

klu x tahan marah..
ko tutup jer la homepage ko ni..
wakakakka!

Anonymous said...

Aku baca byk komen mengutuk dari yg suka dan memberi kritikan membina.. dari Anita sarawak to Rohana jalil and what not!Yg bukak posting ni pon hypocrite jugak!
Yg buat aku tergelak tak tahan ,kenapa lah gambar cam ni di lepaskan untuk buat album cover? Nak tunjuk bahu ke, pakai bikini ke ,berkemban ke aku tak kesah tapi mestilah ikut concept !kata lagu raya .Lagi pon kenapa cameraman ambil angle cam ni? nampak macam cacat gitu LOL!! IMI was a record company ke? An immitation of EMI..kesian kak Rohana - deanno