Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Nabila di Mekah

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






04 July 2008

Nabila di Mekah


nie pic masa dia pie umrah baru-baru nie...
kat sana pun masih buruk perangai lagik...
iskh..iskh...iskh

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

9 comments:

Anonymous said...

apa la si nabila ni.
dia pi melancong kot kat sana.
haih~

Anonymous said...

telompat2 tu apsal? tanah haram tu terlalu panas ke sampai pakai kasut pun still tak boleh berdiri dengan sopan??

Anonymous said...

terhegeh2!
terlompat2 cam ape ntah.
huh!!

Anonymous said...

ya rabii...posing cam....

arab samseng said...

ko tgk.
org duk sebuk kutuk2 dia.
tau2 dah smpi mekah dah!
kite ni!!
ntah bile la lagi..
tu dia happy sgt la..
tu psl terlompat2 gembira!
bahagia dowh tgk dia dah berubah.
bkn sng nk tgk artis ni jd baik.
ala takat kesalahan kecik2 maafkan jer la.
toksah la nk kata sgt.
nama pn org2 baru nk belajar..
kite ni nk bertaubat pn belum tau bile.
asik kutuk org jer pndai..

Anonymous said...

astaghfirullahalazim...

Anonymous said...

hoi arab samseng..
ko neh blaja agame ke x?
da sah2 nabila 2 wat aksi xsnonoh..npe skong dia plak?maen2kan agama cm2..huhu

Anonymous said...

betul apa arab tu cakap.. Tak senonoh dipandangan mata ko!! dia terlompat2 tu kat masjid ker??, takder kan!!.. gambar tu kat padang pasir kan, suka hati dia la.. yang penting, dia sampai mekah dulu sebelum ko!!!

Anonymous said...

ape la korg nie..
korg nie xtahu ke kt sane kn tanah suci!
hormat la skit..
klu si nabila 2 happy xkn la terlompat2 smpi cm2 skali!
xkn la kt sini perangai x senonoh..
xkn kt sne pown nk tunjuk gak..
nabila 2 g mekah tgk pada niat die gak..
klu niat untuk nama top sbb da g mekah buat ape..
x gune langsung!