Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Kepada Anti-Fuiyoh!

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






19 January 2008

Kepada Anti-Fuiyoh!

EDITED BY AZLAN(TUAN PUNYA BLOG)
NO MORE MENCARUT.SORRY
Semakin hari semakin banyak orang yang membaca fuiyoh dan semakin hari semakin banyak orang yang benci blog aku,Aku layan blog bukan layan orang.Untuk pengetahuan kau orang blog aku ini hanya untuk aku baca sendiri sahaja,aku tak nak terkenal depa yang kecoh pasal blog ni.bukan salah aku.-_-"

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

27 comments:

Anonymous said...

erm, aku bg sokongan padu pada blogger nie.. tq

coreneckcorntoad said...

FUCK OFF TO YOU TOO, YOU FUCKING FUCKER!!! FUCK YOU!!!

blognichamseeyal said...

Kalau blog ni untuk ko sorang je baca, apasal ajak orang melanggan kat blog ini.... BODOH!!!! Mengaku jer lah....kau tu memang BODOH!!!! FIUYOH BODOH!!!!

Anonymous said...

erm, sabo rakan2 sekalian...jgn emosi sgt. xbaik utk kesihatan. lgpon dia xpaksa pon korg baca blog dia..betol x? so kalo korg xsuka xpyh lah bukak blog nie.. or korg bleh wat satu blog baru yg mengikut citarasa masing2. baru ade persaingan yg sihat. simple like that dude.. peace!! tq

Anonymous said...

kepada blogowner, toksah nk heran sgt ape org nk kata. janji dlm diri sendiri kata ok, go ahead je. lantak le kat sesiapa yg nk kutuk ke, nk herdik ke.

you don't owe them a living, so why bother with what they say. do what you think it's right for you.

always remember.."One man's meat is another man's poison."

Anonymous said...

hey i'm regular reader of ur blog..
i think i knew why some people hate u n this blog..tp..u still high school student rite? i bet in future..u'll become a famous blogger or maybe a good journalist in one of the famous local media as d other blogger..insyaALLAH..so keep up ur good work n good effort..
but plz try to put more own story / news rather than just cut n paste..anyway..good luck for u!

networkbiz said...

Biar je ape dieorg nak kate...(^_^)

ader mase meh tgk blogspot aku plak...hehe

http://money-online-resource.blogspot.com

palabutoh said...

Bodoh punya Anonymous ->> i bet in future..u'll become a famous blogger or maybe a good journalist in one of the famous local media as d other blogger..insyaALLAH..so keep up ur good work n good effort.. << Budak Fuiyoh ni takde disiplin. Skolah Slalu datang lewat. Blog pon Cut & Paste. Ni ko kata ada potential.... Pooooodah!!! Haprak abisss ada la!! silap2 si Fuiyoh yang tarok comment ni... HaHaHa!

Anonymous said...

hahahhahha.. aku sokong...

Anonymous said...

those who xinterested xyah ler bukak page nie kn..aku sokong fuiyoh

Fuiyoh! said...

alhamdullillah =]
kalau kau orang tak suke blog aku?apesal tiap2 hari masuk?ahhahaha -_-"

naj82 said...

hey palabutoh..the one that u comment actually was my opinion...jgn nak tuduh2 fuiyoh plak yg wat comment tuh..anyway i dunt even know who is he..but yeah..i'm regular reader of his blog..n the other famous blog by media journalist too like...erm..no need to highlight it here la..
and i know some of the news or gossip here was copy from other sources..how do i know??becoz i read a lot of other's blogs..hey..but just give a try..he has a good effort..n this is a good start for him rite?? if u guys dun like this blog or even hate the way he write d blog.. boikot jelaa n jgn baca...simple rite? ponteng sekolah?? i thought it's normal..jgn ingt org yg pnteng sekolah xkan bjaya...i pon penah gak ponteng sekolah..especially if bgn lmbt..but now..da masuk U n bkerjaya..everybody make a mistakes..but we need to give them a chance to improve themselves kan?? bukan menghentam je keje..
anyway..fuiyoh..eventho i xlanggan ur blog..no need to worry becoz i read it every single day if i'm not bz with my work..just do ur best..

Aladdin a.k.a. Gustiadipati said...

nice blog...jgn peduli apa yg dikutuk...bina semanagat. Kalau yang banyak cakap tu, suruh dia buat blog yang lebih hebat lagi...Chow

YANGbaikITUdrALLAH said...

"..kalo korg xsuka xpyh lah bukak blog nie.."
-sesame Islam,kalau nampak saudara kita buat silap,tegur la..tu ajaran Islam..cubelah faham knape derang tegur..(tp nak tegur cara betul la,mencarut2 ni ape kes)

".. janji dlm diri sendiri kata ok, go ahead je.."
-mane buleh mcm tu..salah tu..kalau ikut kata diri sendri,tdedah kpd hasutan syaitan,go ahead jugak?bila diri sendri kata ok berzina,go ahead je?tak buleh mcm tu..


"..so keep up ur good work n good effort.."
-sume org yg bace habis2 blog ni,ade ilmu yg baik,ade yg tak baik..so this statement mmg tepat..cume takut tafsiran tak tepat..keep up good work je,bad work tu,rentikan lah..dedah aib ape sume..sekse nnt dlm neraka..tlg la berubah..blog ni ade ramai follower,bantu derang ke arah yg betul,dgn cara yg betul..

"..ponteng sekolah?? i thought it's normal.."
-elok sgt la tu ajar org ponteng..elokla ko dah bjaya..tahniah..tp watpe tambah dose dgn bg ajaran sesat ni?ajar la die jgn ponteng..nnt die lg berjaya dr ko..benda tak elok ni,takyah diajar..syaitan leh ajarkn..

fuiyoh,tahniah dan insaflah seblom terlambat..lg besar crowd ko nnt,lg besar dosa..aku ikhlas simpati kat ko n nk tlg ko..jdkanla blog ni blog yg positif..besar pahala ko nnt..untungnye ko..

Anonymous said...

dude fuiyoh..ko patutnye terima ngan baik kritikan org dan ambil sebagai pengajaran. bukannya marah membabi bute. at least respect la org yang memberi komen kat blog ko.amik komen diorang utk dijadikan panduan.lain org lain citarase.camne ko nak berjaye kalo org komen skit ko nak marah??aku ngaku walaupun ade bende2 yang aku tak suke dlm blog ni tp at least it is a very informative blog.byk gak kisah yang aku tau(especially perangai artis2 tak betul kite..hehe). walaupapepun, keep up the good work and cube biasekan diri dengar komen org...jgn wat bodoh sombong sudey..ko still kurang experience lagi dlm hidup..banyak bende lagi yg ko ken amik tau..papepun..keep up the good work...

Anonymous said...

Apapun org kata aku tetap sokong fuiyoh!
jangan layan org2 yg dengki!

lizard said...

dengor je la depa merapu encik fuiyoh oi,kalo xde depa,blog ko xkan maju,mcm politik..xde PAS,xde la UMNO..xyah la ko post pasal ade org yg x puas ati kat blog ko,amik kritikan sebagai membina,er..post la mende yg best2 skit n update slalu post baru,x kisah la cerite ape pon,janji best k..

fuiyshit said...

xde pas xde umno?dehel?get ur fact straight la bro..asal usul umno ngan asal usul pas..jgn nk blagak bangang tak tentu pasal..

xde s46,xde la umno..xde pkr,xde la umno..hahaa..apekebangangnye ko nih..fuiyoh,rentikan le ape ko buat nih..org yg puji ko nih sume nk jahanamkn ko je..derang nk stori sensasi je..bkn derang respek ko ke ape..

SkyCrewz Network said...

bro ape cite? macam ni punye org pon ade ? tak suke tapi masuk ? haha..tak pe bro ko lepak² sude.

lizard said...

ya kite dh nampak sorang manusia bangang kat dalam comment ni,lain org cakap,lain dia cakap..fuisyit,aku x cerite pasal asal usul pon,aku cerite tentang persaingan la bangang..ape ke bodoh dia ni,x ske tapi lawat jugak fuiyoh,xmalu betul la..

Anonymous said...

haha, makin lawak lak comment2 kat atas nie... common rakan2...teruskan berkomen.. yeahhh...

Anonymous said...

aku paham la maksud kau tu..tp statement kau tu salah..kalau pas takda pun,umno ada..kalau pas bubar pun,umno maju jugak..get ur fact straight(pastikan fakta anda tepat)..kau ni mcm fuiyoh la..xtau,tp blagak tau..dah la bangang,taktau plak tu diri sendri bangang..ate cmane nk jd tak bangang..bangang punye bangang..patutla kau sokong fuiyoh..elok a tu..

Anonimes said...

"aku tak nak terkenal depa yang kecoh pasal blog ni.bukan salah aku"

poyo nk mampus..bajet terkenal..

Fuiyoh! said...

heh sorry la guysss

lizard said...

tahniah fuiyoh..org yg benci blog ko pon dah bnyk kali lawat blog ko,kalo x caya ko tgk komen pasal umno n pas..hahah..x suke tapi masuk jugak blog ko,rentikan la fuisyit..ko ni jenih manusia yg ske kondem org lain..mcm la ko tu bgs sgt..ape bangsa tah ko ni..hahaha...idup fuiyohhh...hahaha..fuisyit tiap2 ari lawat laman blog ni...hahaha..

Anonymous said...

Pada pendapat aku, blog ni mmg orait..aku pon slalu lepak baca post yg ada..tp bab gado2 yg x brapa nk berkenan..dia punya blog, dia punya suka laa..mmg la ada certain bnde yg mayb x manis kite baca..tp, yg anti ngan dia ni pn, mcm la korg tu ok sgt..penuh maki hamun..nk bagi komen, tp pnoh carut marut..tu yg mnunjukkan korg pon x btol..apapon, smoga fuiyoh terus berjaya..

Anonymous said...

just want to let u know.. that aladdin aka gustiadipati also not as good as u thought... just nice on the outside and bad heart in the inside... he is a big liar.... owed people lots of money