Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Mandi Malam

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






19 November 2008

Mandi Malam

Orang tua2 kata mandi malam tak bagus untuk kesihatan.Betul ke?Ada bukti saintifik?
-_-??
--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

10 comments:

Anonymous said...

mmgla ade..pukul 7.30pm sampai sblm subuh ni liang roma kat tubuh kite terbuka luas..so kalu mandi time2 gitu maka air mudah serap masuk dalam badan maka terjadilah penyakit2 spt paru2 berair dan sebagainye..

Anonymous said...

yelaa...
dulu org kg suma saintis...
tu pasal laaa dia kuar fatwa camtu...
ahaks...
nanti kote ko kecik...
wuahahaha

Anonymous said...

ko ney banyak tanye la...ko diam2..ikut ape orang tua cakap!

Anonymous said...

PETUA ORANG TUA NI BERDASARKAN PEMERHATIAN . REKOD TADAK . KALU TAK PECAYA TAKPA LA. TAPI CUBE LER. NANTI DAH SAKIT PADAN MUKA JE.. ( TAPI DULU CIKGU AKU PEPARU BERAIR,DAH MENINGGAL.KAWAN AKU CAKAP DIA SUKA MANDI MALAM MASA KAT OVERSEA DULU)

Anonymous said...

betul la tu..kalau mandi malam sah2 dapat penyakit paru2 berair.

Anonymous said...

paru paru berair

selsema

afuan16 said...

aku pn xtau

aladeen said...

hahahaha.. kelakar la korang sume.. let me clear this up, takde proof scientifically pon ckp mandi malam kene paru paru berair laaa, liang roma terbuka luas la apa la.. karut je sume tuh... haiyo.. org tua taknak mandi malam sbb air sejuk tu jek.. kalo air panas ok jer.. konklusi? mandi je bile2 korang suka.

Anonymous said...

kalau korang xpercaye mandi la malam2 buta.dapat sakit tu jgn nak melolong orait.

Anonymous said...

sepupu aku suka mandi malam2 and tidur tak pakai baju dan tidur atas lantai yg kipas direct kat badan dia. dia kene paru2 berair..seksa aku tengok dia..kesian..darah keluar kot hidung kot mulut..ambillah iktibar.