Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Danny x-factor dan Ana Alisha

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






30 January 2009

Danny x-factor dan Ana Alisha






Pasangan antara Danny dan Ana Alisha memang sepadan,bak nasi lemak dengan sambal.Tidak silap aku kedua artis diatas pernah mengacarakan rancangan kanak-kanak di RTM 1,dan tidak silap aku Ana Alisha merupakan salah satu pelakon dari cerita 'Papaku Rock' terbitan Astro

Jikalau anda tidak ingat siapa Ana Alisha,pernahkan anda melihat iklan syampu Rejoice.Di dalam iklan tersebut beliau menggunakan 'tagline' "Guna jari pun boleh"




Ana Alisha(Iklan Rejoice)
--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

4 comments:

Adeeologi said...

Takotlah baca warning dari kau ni Lan..Hehe..Tapikan tq eh ada jugak cerita si danny sama si alisha ni :p

Anonymous said...

erm. baru tahu ke? siannn.

citer danny n ana alisha ni dah lama. dah couple dekat setahun dah kot. well, i personally kenal ana. cuma media tempatan tak bising sgt pasal diorg.. tak hangattt kot.

- lebih murai & hangat dari kamu -

Adeeologi said...

Owh..Yeke?Sorry eh aku tak tau diorang ni bercinta.Pikir diorang ni main2.Eh eh..Betul ke saudara kenal alisha?Tapi macam kenal lah kan cara text saudara ni..Takpe2..Aku ni manalah tau pasal2 diorang ni..Yg aku tau aku kena tipu kwang..Kwang..Kwang..Alisha,aku rasa semua manusia di dunia ni kawan u.Tapi,nak sangatlah aku kenal ngko dengan lebih dekat wahai saudara tak berblog.Boleh?Yelah..Kau kan kenal alisha,aku pun nak tau sangat pasal si alisha ni dari ngko.Add me up -> adee.hasllynah@hotmail.com. Ni macam aku cabar ngko yg kenal si alisha.Entah2 macam aku jugak ngko ni.Tau dari facebook alisha kwang..kwang..kwang..Danny Alisha,aku sokong korang.Cute sangat!Jgn ada yg makan hati ye hubungan cinta diorang..Kwang..Kwang..Kwang..

Anonymous said...

Saya rasa Adeeologi ni "bzbody" orangnya. Pasal budak bercinta ni pun nak tau sangat...
Apa yg kau dapat dari semua ni? Kenapa tanya tuan blog ni tentang mereka? Kenapa tak tanya direct je kat orang bercinta tu?

Beri pendapat je...